11 JUNI OPEN DAG: Maak kennis met het Weerter Herenboerenland (06-06-2023)

Open Dag – Maak kennis met het Weerter Herenboerenland

Win gratis groentenpakketten

Herenboeren Land van Weert houdt op zondag 11 juni tussen 11.00 en 14.00 uur een open dag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen op Herenboerderij Altweert, Grotesteeg 1,
6006 TE Weert. In deze tijd van inflatie en hoge prijzen voor verse groenten, blijft de prijs voor het wekelijkse onbespoten groentenpakket op onze herenboerderij gelijk. En dat terwijl de Herenboeren in de tweede helft van dit jaar ook een grote kas in gebruik nemen, waardoor het groentenpakket nog gevarieerder wordt.

Herenboeren Land van Weert is een initiatief van een groep inwoners uit de regio Weert en Nederweert. Wat we willen is gezond en lekker eten voor een goede prijs. Wij produceren ons eten in eigen omgeving en doen boodschappen op onze boerderij. Zo eten we met de seizoenen mee.

Activiteiten en prijsvraag

De herenboeren bieden tijdens de open dag een gevarieerd programma waarin voedsel centraal staat. Doe mee met de prijsvraag en raad wat de winkelwaarde is van een groentenpakket. De winnaar mag 4 weken lang op de boerderij gratis het wekelijkse groentenpakket ophalen.

Voor kinderen is er de herenboerenschool met leuke activiteiten. Proef van de lekkere hapjes en kruidenwaters, gemaakt van onbespoten producten van eigen bodem. Onze gidsen verzorgen doorlopend korte rondwandelingen over de boerderij. Ontdek de akkers met strokenteelt, de grote boomgaard en de smulwallen voor mens en dier. Of geniet van de prachtige kruidentuin waar ook eetbare bloemen staan.

Heb je interesse maar kun je 11 juni niet, meld je dan via de website aan voor een zondagse rondleiding: https://landvanweert.herenboeren.nl/rondleidingen/

Kom met de fiets

Duurzaam handelen vinden wij belangrijk. Niet alleen ons voedsel willen we gezond produceren, ook maken we zoveel mogelijk gebruik van de fiets. Wij nodigen je van harte uit om met de fiets te komen.

Meer weten? Kom naar de Open Dag op 11 juni.

Picknick juli 2022_38
prijsvraag groenten
Rondleidingen aankondiging
Onbespoten groenten en fruit

Deel dit bericht: