Skip to content

Rondleidingen op de herenboerderij

Bent u nieuwsgierig naar hoe de Herenboerderij er uit ziet? Wilt u wel eens zien hoe de groenten en het fruit erbij staan? Neem dan deel aan een rondleiding op onze boerderij. Iedere eerste en derde zondag van de maand is er om 10.00 uur een rondleiding voor leden, maar ook voor andere geïnteresseerden. De rondleiding is gratis en duurt ca. 1,5 uur.

De gidsen informeren u over het Herenboerenconcept en over wat we op de boerderij doen en van plan zijn. Onze Herenboerderij ligt aan de Grotesteeg 1, 6004 TE Weert.
Wij houden van onze groene omgeving, wij vinden het daarom prettig als u zoveel mogelijk met de fiets komt. Op het erf van de boerderij is ook ruimte om auto’s te parkeren.

Een reactie van een van de deelnemers aan een eerdere rondleiding: “We waren als lid nog niet verder geweest dan de uitgifteruimte en het erf van de boerderij. Het was daarom heel interessant te zien hoe groot de totale oppervlakte is en hoe divers de beplanting. Er werd vol enthousiasme verteld over wat er allemaal op het land staat en wat er gedaan wordt om schadelijke insecten op natuurlijke wijze van de gewassen weg te houden. Ook is het indrukwekkend om te zien hoeveel werk er door vrijwilligers verricht wordt bij het oogsten en bij het bestrijden van het onkruid.”

Meld u hier aan voor een rondleiding.

Zorg dat u goede schoenen of laarzen aan hebt. Onze Herenboerderij ligt aan de Grotesteeg 1.

Wilt u met een grote groep een rondleiding op onze boerderij boeken? Stuur dan een mail naar weert@herenboeren.nl.