De werkgroep uitgifte

De werkgroep uitgifte bestaat uit een club enthousiaste leden die samen de uitgifte verzorgen.De uitgifte vindt plaats op woensdagmiddag en op zaterdagmorgen. De diensten op zaterdagmorgen kunnen ook voor de helft worden ingevuld. Voor elke uitgifte worden meerdere diensten aangemaakt, al naar gelang de behoefte aan mensen bij de betreffende uitgifte. De leden van de werkgroep schrijven, via het programma Inzetrooster, zelf in op de diensten die ze willen invullen. Sommige komen bijna elke week, anderen twee keer per jaar, en beide worden zeer gewaardeerd. Wie daartoe in staat is, helpt direct voor de uitgifte ook bij de oogst van de groenten die op het laatste moment moeten worden geoogst. Vervolgens wordt alles klaargezet voor de leden. Soms moeten er groenten worden afgewogen. Na de uitgifte worden de groenten en de uitgifteruimte opgeruimd.De leden van de werkgroep hebben ook via een whats appgroep contact, bijvoorbeeld over het starttijdstip van een dienst, dat kan variëren al naar gelang er meer of minder moet worden geoogst. 

Deel dit bericht: