Skip to content

Commissie exploitatie

Wij ondersteunen de boer bij vragen op het gebied van de exploitatie op de boerderij. Wij stellen samen met de boer het teeltplan op en denken samen met de boer na over oplossingen voor allerlei exploitatievragen. Ook helpen we de boer op de boerderij. Onze commissie bestaat uit 6 personen, dat zijn er voldoende. Wij hebben naast de commissie exploitatie twee werkgroepen in het leven geroepen waar we nog leden voor zoeken:

Werkgroep – Fruit

Een werkgroep fruit gaat de boer helpen met alles wat de boomgaard, voedselhaag en zacht fruit betreft. Denk hierbij aan het snoeien en onkruidbestrijding in voedselhaag en zacht fruit. Het werken in de boomgaard wordt in de loop van het jaar opgestart.
Inmiddels hebben zich 8 personen aangemeld die willen meedenken en kennis willen verzamelen over het beheer van de boomgaard. Dit is voorlopig voldoende.

Werkgroep – Groententuin

Een werkgroep groententuin gaat de boer helpen bij verbouwen van de groenten. Denk hierbij aan planten en schoffelen. Voor deze werkgroep zoeken wij nog vrijwilligers.

Aanmelden

Wil je aan één of meerdere van de groepen een bijdrage leveren meld je dan aan. Je wordt dan lid van een app-groep en ontvangt berichten over de werkzaamheden. Als je zin en tijd hebt om lekker buiten bezig te zijn meld je dan vrijblijvend aan voor een klus.

Klik hieronder op de knop voor het aanmeldformulier: