Skip to content

Commissie distributie en uitgifte

Samen met onze boer Daan zorgt deze groep ervoor dat straks elke woensdag en zaterdag de verse producten klaarstaan voor onze leden. Met vrijwilligers worden de producten interessant gepresenteerd in het uitgiftepunt. Bij ons op de boerderij Altweert gaat dit uitgiftepunt vorm krijgen in de schuur tegenover de boerderij.
Op dit moment zijn we in gesprek met leden uit Nederweert en Stramproy om de wensen en mogelijkheden van afhaalpunten te onderzoeken.
Welke activiteiten en vragen komen op zo’n uitgiftemoment voorbij?

  • Het uitgiftemoment is misschien wel het belangrijkste ontmoetingsmoment voor leden. Wekelijks komt men elkaar tegen. Natuurlijk gaan leden ook een kijkje nemen op de boerderij, op het veld en bij de dieren.
  • Beantwoorden van vragen van leden of het doorverwijzen van vragen en ideeën naar de verschillende commissies.
  • Ook wordt, net als in Boxtel en Loenen, een uur voor het uitgiftemoment nog de laatste oogst binnengehaald. Vaak zijn dit kroppen sla of andere verse groenten.
  • Ook komt er op de uitgiftelocatie op de boerderij een ruimte waar eieren en de gereserveerde vleespakketten (diepvries) klaarliggen.

Hoeveel vrijwilligers worden wekelijks ingedeeld?

  • Er zijn elke week op zaterdag gemiddeld 4 vrijwilligers nodig. Op woensdag denken we met 2 leden de producten uit te kunnen leveren. Om niet elke week aan de beurt te zijn verwachten we dat de groep vrijwilligers voor de uitgiftepunten een omvang moet hebben van ongeveer 30 leden.

Aanmelden

Wil je aan één deze groep een bijdrage leveren meldt je dan aan. Je wordt dan lid van een app-groep. Hierin worden de werkzaamheden aangekondigd en kun je je geheel vrijwillig aanmelden als je zin en tijd hebt om op de boerderij bezig te zijn.

Klik hieronder op de knop voor het aanmeldformulier:

Einde pagina