Locatie web 1

Locatie Stillenoord

Na een lange zoektocht hebben we op een idyllische locatie onze Herenboerenstek gevonden: Landgoed Stillenoord.
Een prachtig door natuur omgeven perceel van ca. 10 ha dat begrenst wordt door de Diesterbaan, de Kruispeelweg en de Herenvennenweg.

Zondag 11 november Kennismakingswandeling voor geïnteresseerden

Zondag 11 november organiseren we voor iedereen die interesse heeft voor ons Herenboerenconcept en hoe wij ons eigen voedsel gaan produceren een kennismakingswandeling op het landgoed. Bestuursleden nemen jullie  mee voor een wandeling over het terrein waarbij onze plannen toegelicht worden aan de hand van de  mogelijke inrichting van het terrein. 

De wandeling rondleiding start om 10.30 uur .

Aanmelden is niet nodig.

Parkeren

Om het verkeer in goede banen te leiden, verzoeken we je, als je met de auto komt, te parkeren op de parkeerplaats bij natuurcamping Wega. Als je van de Diesterbaan de Kruispeelweg oprijdt, vind je deze parkeerplaats na ca. 500 meter aan je rechterzijde. Fietsers kunnen hun fiets stallen op de oprijlaan bij de ingang van het landgoed. Die ligt ca. 300 meter verderop.

Geen honden

Verder het uitdrukkelijke verzoek geen honden mee te nemen. Dit in verband met mogelijke vervuiling van het grasland dat nog gemaaid moet worden door de huidige boer.