boerderij-web-homepage

Kennismaking met nieuwe Herenboerenlocatie Alt Weert

Zondag 17 november willen wij jullie graag laten kennismaken met onze nieuwe Herenboeren locatie Alt Weert. Iedereen is welkom tussen 13.00 en 16.00 uur.

Op de boerderij zullen bestuursleden uitleg geven over het concept, de vorderingen van de inrichting van de boerderij en de activiteiten van de verschillende werkgroepen.

Te voet naar de boerderij

De Herenboeren activiteitencommissie organiseert tijdens de Open Dag op zondag 17 november een leuke wandeling om gezamenlijk het Herenboerengevoel te proeven en ondertussen de Herenboerderij te bezichtigen.

  • Start bij  het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man. Je kunt in groepjes starten tussen 13.00 en 14.00 uur. Wandel samen met andere Herenboeren en krijg meer te horen over het idee achter het Herenboerenconcept..
  • De route naar onze boerderij Alt Weert aan de Grotesteeg nr. 1 is een klein uurtje lopen.
  • Op de boerderij kun je genieten van een kop pompoensoep of een kop warme chocolademelk. Ondertussen krijg je uitleg over het Herenboerenconcept.
  • De wandeling terug naar het NMC, langs een andere route, duurt 45 minuten.

De routes liggen voor u klaar! Er is ook een route voor mensen met een kinderwagen of rolstoel.
> klik hier om de route alvast te bekijken
> klik hier om der rolstoelversie alvast te bekijken

Rechtstreeks naar de boerderij per fiets

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op ons eigen terrein, maar wij nodigen u van harte uit, om met de fiets te komen.  Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn dan zien jullie hiernaast een situatieschets waarop de parkeergelegenheid is aangegeven. Dit zal op het terrein zijn. Gelieve niet op de straat te parkeren.

We willen jullie bovendien verzoeken als toegangsweg de Mastenbroekweg en de Dijkerstraat te gebruiken.